Jentelego

For en stund siden ble jeg medlem av Buzzador, en nettside der man kan registrere seg og prøveut nye produkter. Man må etter å ha prøvd produktene rapportere om hva du og dine bekjente syns om produktene. Jeg syns dette hørtes spennende ut siden jeg liker å prøve ut nye ting, og dette er også gratis. For øyeblikket deltar jeg i en kampanje der jeg får prøve ut den nye jentelegoen som kommer på markedet. Jeg hentet pakken på postkontoret i dag, og Tuva syns esken så veldig spennende ut. Da vi kom hjem satte vi oss på stuegulvet for å bygge. Det var svært mange deler, og en lang bruksanvisning. Jeg begynte å bygge, men Tuva tok snart over. Hun var så flink til å følge oppskriften, hun skjønte hvilke deler hun skulle bruke og hvordan de skulle settes sammen. I to koselige timer satt vi sammen og bygde en søt, liten kafè. Med i pakken fulgte to jentefigurer. Disse har allerede fått kritikk i media for å være for lettkledde, men jeg syns de var veldig søte og harmløse. Det er grenser for hva man skal bry seg om syns jeg... Tuva syns det var veldig gøy å leke med kafèen. Det fulgte med masse små deler som forestilte is, muffins, milkshake, pai, bestikk, fat o.l. Jeg må innrømme at jeg ble fascinert selv, siden jeg alltid har hatt sansen for miniatyrting. Denne legoen hadde jeg likt veldig godt om jeg var liten tror jeg :-) Så nå kommer det nok til å stå mer av denne legotypen på ønskelista til Tuva :-)

 

3 kommentarer

Ingunn

17.feb.2012 kl.19:45

Ååh, den legoen hadde nok jeg likt også, hehe. Elsker sånne mini-ting :)

Så stor Tuva så ut med fotballdrakt.. Herremin, tenk at hun snart er skolejente! Hvor blir tida av?

Kjersti

17.feb.2012 kl.21:41

Ja hun blir stor Tuvamor.... Kan ikke helt forstå hvor tiden har blitt av jeg heller! Litt skremmende å ha snart skolejente..... Hun ble så glad for Liverpooldrakten hun fikk av Eskil, at hun vil gå med den hele tiden. :-)

Elin storesøster

17.feb.2012 kl.22:24

Den legoen så veldig fin ut. Skal huske på den når Tuva har bursdag ;) enig med Ingunn i at hun ser så stor ut. Gleder meg til vi sees igjen snart.

Skriv en ny kommentar

tingelingens

tingelingens

31, Larvik

Jeg er ei jente som bor i Hønefoss sammen med min kjekke mann som jeg giftet meg med på Bornholm nå i sommer. Vi har to skjønne døtre, Tuva og Nora, på 4 og 2 år. Vil blogge litt om min livsstilsendring, hverdagen med barn, interiør og om det som ellers skjer i livet mitt ellers.

Kategorier

Arkiv

hits