Julestemning

Ja, jeg har julestemning! På tross av varmegrader og null snø. Julestemningen kom egentlig krypende for flere uker siden, og har blitt sterkere og sterkere etterhvert som det har poppet opp med julenisser og marsipan i butikkene og adventsstaker og stjerner i alle vinduene rundt omkring. Jeg elsker å gå tur i mørket og bare se på alle de koselige julelysene, og kjenne at jeg elsker denne tiden vi går inn i nå. JEg har alltid likt adventstiden. Det å glede seg til jul er jo halve moroa :-) Allerede forrige helg pyntet vi til jul her i huset. Det er også så koselig å se hvordan jentene gleder seg over julekalenderen sin, og at de uten misunnelse klarer å se at den andre får pakke. DE får nemlig pakke annenhver dag. Syns det er en fin ordning når man har flere barn.

JEg gleder meg til å bake litt julebakst, men det venter vi med til siste helg før jul, ellers blir det bare spist opp her i huset.... Blir ikke så mye baking, siden vi skal være borte hele romjula. Men i dag står pynting av pepperkakehus på tapeten, og jentene gleder seg veldig. Vi skal også fylle fryseren med hjemmebakte speltrundstykker, og prøve å få tid til litt juleverksted. Neste helg blir det pepperkakebaking med familien hjemme i Tjølling, det er førjulstidens store høydepunkt!

Det er så godt å ha noe å se frem til og glede seg til i denne mørke tida. I år skal julaften feires her, og det er jeg som skal stå for julematen. Ribbe er svigerfamiliens tradisjon så da blir det det, Også riskrem til dessert, den gleder jeg meg veldig til! Jeg har enda noen julegaver igjen å kjøpe, men jeg liker å bruke tid på dette slik at gavene blir gjennomtenkt og passer til den personen som skal få den.

Slenger til slutt med noen av årets julekortbilder. Ble ingen nissebilder i år, da jentene har vært fulle av vannkopper i ansiktet....

Må også bare skryte litt av meg selv og treningen i det siste. Har nå trent 20 dager i strekk med Jillians 30 days shred. Og ikke bare det, men jeg har trent hver dag FØR jobb! Jeg har altså frivillig stått opp kl 05.45 for å trene.... Bare ti dager igjen av programmet nå! Kjenner meg allerede i bedre form og fastere i fisken :-) Jillian er fantastisk!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tingelingens

tingelingens

31, Larvik

Jeg er ei jente som bor i Hønefoss sammen med min kjekke mann som jeg giftet meg med på Bornholm nå i sommer. Vi har to skjønne døtre, Tuva og Nora, på 4 og 2 år. Vil blogge litt om min livsstilsendring, hverdagen med barn, interiør og om det som ellers skjer i livet mitt ellers.

Kategorier

Arkiv

hits