Tuva fyller 5 år!!!

Tenk at i dag er det fem år siden Tuva kom til verden! Jeg kan nesten ikke tro at tiden har gått så fort, og at hun er ei stor og veslevoksen jente på fem år..... Om bare et år skal hun på førskoledag, og er snart klar for å bli skolejente.... Jeg syns det virker som i går at den lille jenta mi ble lagt på brystet mitt for første gang, hele tre uker før termin.

Tuva kom til verden litt plutselig og nærmest uventet, det vil si uventet fordi jeg regnet med å gå over tiden. Jeg hadde gått ut i permisjon dagen før hun meldte sin ankomst. Dagen startet med at jeg sto opp tidlig, det var vanskelig å sove så mye på grunn av den store magen. Jeg spilte litt Sims på dataen, og gikk etterhvert og la meg litt igjen i sengen. Så sto jeg opp ca kl 11, og hørte et knepp da jeg reiste meg. Det viste seg å være vannet som gikk..... Jeg måtte ringe mamma for å forsikre meg om at det virkelig var vannet som hadde gått, men hun var ikke hjemme, og det var ikke like stor hjelp i pappa ;-) Ringte deretter Eskil som var på skogstur med elevene sine, og ble bedt om å løpe til bilen av kollegaer. Vi ankom sykehuset ca kl 13, og da viste det seg at det allerede var 5 cm åpning. Så gikk det egentlig veldig fort, og altfor intenst.... Skal ikke utbrodere så mye, men det er like fantastisk å tenke på denne opplevelsen den dag i dag. Kl 15.18 ble lille Tuva født, 3260 g, 49 cm lang. Mørkt hår, mørke øyne. Hun var glatt og fin i huden fordi hun ble født en del for tidlig. Jeg husker så godt at sokkene bare slang rundt anklene på henne da vi kledde på henne :-)

Vi har hatt fem fantastiske år sammen. Vi har vært på ferier i Montenegro, Danmark, Sørlandet og Bornholm. Til sommeren skal vi til Kefalonia. Vi vil at jentene skal få flotte opplevelser, vi elsker å reise og vil overføre denne gleden til våre barn.

Det er fem år siden jeg ble mamma for første gang, og jeg elsker å være mammaen din, Tuva! Du er så smart, snill mot andre, bestemt, morsom, flink til å hoppe, elsker kjoler, kosete, høflig, tøff, sta og nydelig. Jeg er så stolt av å være mammaen din! Gratulerer så mye med dagen din, jenta mi! Vi har feiret deg i hele helgen, og du har hatt noen flotte dager med mange gjester, mye kake og flotte gaver. På dagen din skal du få frokost på senga, og du har valgt middagen du vil ha, nemlig tomatsuppe....;-)

Jeg er så glad i deg, lille venn <3

 

2 kommentarer

Julie

30.mai.2011 kl.08:57

Gratulerer med dagen til Tuva.

Lurer på om ikke det kommer en bursdagshilsen fra D'Light i løpet av dagen ;)

Ingunn

01.jun.2011 kl.00:18

Håper hun koste seg med tomatsuppe på bursdagen sin da! hehe. Var så koselig å feire Tuva i helgen :) Nesten uvirkelig at hun har blitt så stor.. Ei helt nydelig jente er ho :D

Skriv en ny kommentar

tingelingens

tingelingens

30, Larvik

Jeg er ei jente som bor i Hønefoss sammen med min kjekke mann som jeg giftet meg med på Bornholm nå i sommer. Vi har to skjønne døtre, Tuva og Nora, på 4 og 2 år. Vil blogge litt om min livsstilsendring, hverdagen med barn, interiør og om det som ellers skjer i livet mitt ellers.

Kategorier

Arkiv

hits