Spring is in the air!

Endelig er våren her!!!! Jeg har ventet og ventet og ventet..... Syns denne vinteren har vært veldig lang og tung. Vanligvis har jeg ikke merket så mye på humøret om det har vært vinter, men i år har jeg til tider vært litt deppa rett og slett. Men nå er det lysere tider, og det kjennes fantastisk! Dette er den beste tiden på året, bare gå og glede seg til varmere vær, sol, sommer og ferie.

Det er jo faktisk bare tre uker til påske også! Jeg er veldig glad i påske. Elsker å dra på tur til sjøen, i nærheten av barndomshjemmet mitt, grille pølser og pinnebrød på bål, kjenne sola som begynner å varme, være sammen med min herlige familie. I år blir det dessverre ikke så mye tid til påsketurer for meg og mannen, siden vi skal reise til Berlin og være der i fire dager. Gleder meg veldig til det da! Godt med noen kjæresteturer, og det prioriterer vi høyt! Jeg tror man blir en bedre forelder av det også, for jeg tror de aller fleste trenger litt tid uten barn også. Jeg og mannen elsker å se tilbake på alle reisene våre, vi mimrer stadig om dem og ser på alle bildene vi har tatt. Jeg gleder meg til alle feriene vi skal på fremover, både med og uten barn :-)

I helgen tok vi frem syklene til jentene for første gang i år. Det var stor stas å sykle rundt på bare veier. Tuva har arvet en flott sykkel med støttehjul etter kusinen sin, og hun er veldig stolt av den. Hun sliter litt med når hun skal tråkke fremover og bakover, men det kommer seg nok. Setet må vi visst sette opp litt, for hun har vokst mye siden i fjor! Nora er fornøyd med trehjulsykkelen sin, hun får ikke helt til å trå, men øvelse gjør mester.Vi har hatt besøk av barnehage-kosedyret Gunnar  også, som fikk være med Nora hjem i helgen. Han måtte selvsagt få være med på sykkeltur. I dag har vi tatt en kjøretur som vi er så glad i, og smakt årets første pinneis :-)

Jeg har fortsatt ikke spist godteri, det vil si at jeg har gått 12 uker uten!!! Stolt av meg selv! Har ikke lyst på godteri en gang, men i påsken skal jeg unne meg litt, for det er så mye godt påskegodteri :-)

Én kommentar

Ingunn

27.mar.2011 kl.21:03

For noen herlige bilder av jentene :) De er så skjønne! Savner dere.

Skriv en ny kommentar

tingelingens

tingelingens

30, Larvik

Jeg er ei jente som bor i Hønefoss sammen med min kjekke mann som jeg giftet meg med på Bornholm nå i sommer. Vi har to skjønne døtre, Tuva og Nora, på 4 og 2 år. Vil blogge litt om min livsstilsendring, hverdagen med barn, interiør og om det som ellers skjer i livet mitt ellers.

Kategorier

Arkiv

hits