Jeg ønsker meg....

Å, jeg ønsker meg så mye!! Ok, så betyr ikke ting alt her i verden, men jeg må innrømme at jeg er littegranne materialistisk... Jeg merker at jeg blir litt lykkeligere av å kjøpe meg noe fint, men dessverre har jeg ikke noe særlig muligheter for å kjøpe så mye for tiden. Så først og fremst ønsker jeg at vi får solgt tomannsboligen... Da hadde vi sluppet å ha den bekymringen hengende over oss. Og økonomien hadde nok blitt litt bedre. Nå er vi i ferd med å oppfylle de neste ønskene mine da, nemlig å bli ferdig med malingen innvendig. Når vi nå blir ferdig med trimrommet og gangen nede har vi faktisk malt alle rom utenom vårt soverom og bodene! Det er jammen litt av en jobb det! Men jeg er veldig glad for at vi har gjort det, får mer eiefølelse til huset, det er ingenting som minner om de forrige eierne lenger, og vi har skapt vårt eget hjem :-)

Ellers ønsker jeg meg sol og sommer, men det kan jo ikke kjøpes for penger, og jeg må vel bare vente og se om det kommer snart... Føler jeg har gått glipp av noen sommere på rad nå... Sommeren for 3 år siden var Tuva nyfødt, og jeg kunne ikke nyte sommeren fullt ut selv om det var en utrolig fin og varm sommer. Jeg følte meg bare kvapsete og svett hele tiden. Så var det sommeren for 2 år siden, den var jo elendig! Nesten ikke en dag med varme, men vi var jo en uke i Montenegro og slikket litt sol i alle fall. I fjor var jeg høygravid og størrelse elefant. Hovnet opp i hele kroppen og orket ikke være ute i sola mer enn max 1 minutt omtrent. Vagget rundt og bare ventet og ventet på at Nora skulle komme ut, noe det føltes som om aldri skulle skje... Så i år syns jeg at jeg fortjener en god og varm sommer som jeg kan nyte i fulle drag!!!

Her er resten av ønskelista mi for tida:
- vitrineskap
- hvite utemøbler
- pynteting til huset'
- flagrende sommerkjoler
- olabukse
- sandaler
- converse med lilla sommerfugler
- ny mobiltelefon
- sommerlige topper
- bikini
- duker og løpere
- store lykter til å ha på verandaen
- rockering (jeg vil bli tynn!)
- sminke
- Biotherm nattkrem
- scrappeting!

Og helt sikkert masse mer.... Så får vi se om noen av ønskene mine blir oppfyllt... :-)

2 kommentarer

Mari

14.mai.2009 kl.08:59

Mange ting som står på listen min også. Og selvom ting ikke er alt her i verden, så gjør det dagen litt morsommere! :D

Ingunn

18.mai.2009 kl.22:59

Ser at vi ønsker oss mye av det samme, hehe. Bortsett fra sånne huslige ting.. Jeg har så lyst på nye klær at jeg nesten dør.. Men har man ikke penger, så går ikke det.. :(

Skriv en ny kommentar

tingelingens

tingelingens

29, Larvik

Jeg er ei jente som bor i Hønefoss sammen med min kjekke mann som jeg giftet meg med på Bornholm nå i sommer. Vi har to skjønne døtre, Tuva og Nora, på 4 og 2 år. Vil blogge litt om min livsstilsendring, hverdagen med barn, interiør og om det som ellers skjer i livet mitt ellers.

Kategorier

Arkiv

hits